Poliția de stat din Pennysylvania desfășoară o anchetă în cazul unui incendiu izbucnit la o casă. Aceștia au confirmat numele a șase victime, dar cei doi copii au nu au fost identificați. Ajuns la fața locului, pompierul și-a dat seama că persoanele decedate sunt chiar membrii familiei sale.

Citeste si: Un autocar românesc a fost implicat într-un grav accident rutier. Bilanțul victimelor: patru morți şi nouă răniţi

Poliția statală a identificat șapte victime ca fiind Dale Baker, 19 ani, Star Baker, 22 de ani, David Daubert Sr, 79 de ani, Shannon Daubert, 42 de ani, Laura Daubert, 47 de ani și Marian Slusser, 54 de ani. Harold Baker a declarat că fiul său, Dale, îi urmase pașii, alăturându-se pompierilor.

Citeste si: Incendiu devastator la un spital din Coreea de Sud

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Pompierii au depus eforturi curajoase pentru a intra în casă prin spate, dar au fost împinși înapoi din cauza flăcărilor extinse și a căldurii”, a declarat vineri locotenentul Derek Felsman, din cadrul poliției statului Pennsylvania.

Guvernatorul Pennsylvaniei, Tom Wolf, a scris un mesaj pe Twitter și a menționat că este sfâșiat de cele întâmplate.

Incendiu devastator la un spital din Coreea de Sud

Un incendiu devastator a izbucnit vineri la un spital din Coreea de Sud. Bilanțul victimelor este în creștere de la o oră la alta. Au fost cel puțin 50 de oameni afectați de flăcări, cinci dintre ei au murit, iar patru sunt în stare critică.

Citeste si: 13 morți și 40 de răniți într-un incendiu izbucnit la un club de noapte din Thailanda

Cinci persoane au murit şi alte 44 au fost rănite în Coreea de Sud într-un  incendiu izbucnit la un spital din Icheon, situat la circa 50 km sud-est de capitala Seul, a informat vineri agenţia de ştiri Yonhap.

Citeste si:  Patru persoane, printre care un copil de 10 ani, răniți într-un incendiu izbucnit în Medgidia

Incendiul a izbucnit la ora locală 10:17  într-o clădire cu patru etaje, care găzduieşte un spital pentru pacienţii cu dializă la etajul al patrulea, birouri la al doilea şi la al treilea etaj, şi restaurante la primul etaj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si