Laurentiu Remus Belintzan era unul dintre cei mai bravi pompieri ai Detasamentului de Interventie Galati. De 10 ani, de cand facea parte din echipa, plutonierul a participat la sute de misiuni si de fiecare data a salvat vieti. Acum, insa pompierul de 42 de ani, a pierdut lupta pentru propria viata.  

Alexandru Riza- fratele pompierului: A fost la o alergare pe faleza, s-a simtit rau de pe faleza, a ajuns acasa, si-a sunat sotia sa vina sa-l ajute.

A sunat la 112 ...s-a descoperit aceasta hemoragie grava, la nivelul creierului, aproape de trunchiul cerebral.

Dupa  cateva ore pompierul  a intrat in coma si ulterior in moarte clinica.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Ultima dorinta a pompierului Laurentiu Remus Belintan a fost ca organele sa-i fie donate si astfel  sa-i poata salva in continaure pe cei care au nevoie de el.

Alexandru Riza- fratele pompierului: Colegii l-au auzit ca lui i-ar placea ideea aceasta de a dona organelle. Sotia impreuna cu mama au luat decizia de a-i dona organele.  

Astfel, rinichii si ficatul pompierului au fost prelevate de medici si vor salva trei persoane grav  bolnave.


La Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta din Galati vestea ca plutonierul Laurentiu Remus Belintan a murit a cazut ca un trasnet. Colegii abia si-au putut stapani lacrimile.

Plt. Sef Sorin Darie: Noi colegii lui de tura suntem indurerati, transmitem condoleante familiei

Col. Liviu Varlan- I.S.U. Galati: Un om deosebit, de-o sinceritate si un profesionalism iesit din comun, as putea sa zic.

Am petrecut foarte mult timp impreuna. Ii sunt commandant de aproximativ 10 ani si pe campul de lupta a dat dovada de foarte mult eroism....

Lurentiu Remus Belintan va fi inmormantat luni. Pompierul era casatorit si avea un baiat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si