Un pompier a lovit o fetiță pe o trecere de pietoni, în Maramureș. În vârstă de 8 ani, victima este în acest moment internată la spital.

La drugtest, rezultatul a ieșit pozitiv.

A condus drogat și a lovit o fetiță pe trecerea de pietoni

Accidentul produs de un șofer, pompier în cadrul ISU Maramureș, s-a petrecut pe o trecere de pietoni, în fața școlii de pe Calea Mureșului, din Șomcuța Mare, județul Maramureș. 

Victima, o minoră în vârstă de 8 ani, pleca de școală și traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni, care era marcată și semnalizată corespunzător.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Imediat la fața locului au ajuns echipaje de poliție și SMURD.

Șoferul, în vârstă de 24 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest și drugtest. La alcooltest, șoferul a avut un rezultat care indica zero alcoolemie în aerul pur expirat. În schimb, rezultatul drugtest a fonfirmat prezența comsumului de cannabis.

Prin urmare, pompierul a fost trimis la spital în vederea recoltării probelor de sânge, pentru verificarea rezultatului drugtest.

Victima, accidentată, a fost transportată la Spitalul Județean Baia Mare, unde se află internată în acest moment.

"ISU Maramureș face precizarea că bărbatul implicat în evenimentul rutier este angajat al inspectoratului nostru, soldat profesionist. La nivelul ISU Maramureș a fost declanșată o anchetă internă și în funcție și de rezultatele anchetei desfășurată de autoritățile competente, ISU Maramureș va lua măsuri în consecință. ISU Maramureș dezaprobă orice comportament contrar legii, indiferent de momentul producerii acestuia, în timpul sau în afara serviciului.

De asemenea, își exprimă regretul pentru suferința cauzată victimei și familiei acesteia și, totodată, vă asigură că susține aplicarea legii în mod imparțial", a transmis ISU Maramureș.

Citește și: Judecătoare reținută pentru deținere de droguri și protejarea activităților infracționale ale traficanților

Știrea completă o puteți urmări în această seară, la ora 19:00, la jurnalul Știrilor Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si