Bianca, Patrizia și Cristian au murit înecați în apele râului Nastione, din Italia. Cei trei prieteni au fost luați de viiturile puternice și nu au avut nicio șansă în fața morții.

Un pompier a încercat, în schimb, să lupte contra puhoiului de apă pentru a-i salva pe cei trei prieteni. În ciuda viiturii, pompierul s-a aruncat în apă și a încercat să ajungă la Bianca, Patrizia și Cristian. 

Din păcate, bărbatul nu a reușit să se apropie de aceștia. Într-o filmare publicată pe pagina de Facebook a unei publicații locale, Corriere della Sera, se observă cum bărbatul se aruncă în apele învolburate și se luptă pentru a se apropia de cei trei tineri. După mai multe lupte împotriva curenților, bărbatul a fost nevoit să iasă din apă.

Citește și: VIDEO Părinții tinerilor înghițiți de ape în Italia, revoltați pe salvatori. Trupurile neînsuflețite ale Biancăi și ale Patriziei vor ajunge mâine în România, în timp ce Cristian este de negăsit

Scenele au fost filmate de martorii de pe podul din apropiere. În filmare se observă cum pompierul luptă pentru a ajunge la Bianca, Patrizia și Cristian, care erau strâns îmbrățișați.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Presa locală a dezvăluit că, în timp ce bărbatul sărise în apă pentru a ajunge la cei trei prieteni, alți pompieri ar fi pregătit un sistem de frânghii, legate de o scara rulantă cu care ajunseseră pe Podul Roman, pe care apoi le-au aruncat în râu pentru a-i salva pe Bianca, Cristian și Patrizia. 

Bianca, Patrizia și Cristian au lăsat în urmă lacrimi de durere

Cei trei tineri se afla în vacanță la momentul tragediei. Aceștia au mers pe râu pentru a face poze. Din păcate, Bianca, Patrizia și Cristian și-au găsit sfârșitul îmbrățișați puternic în fața morții.

Citește și: VIDEO Prietenul tânărului înecat în Olt, declarații după moartea lui Flavius! Ce dezvăluiri a făcut despre teribilul accident: „Am fost anchetat de trei procurori”

Patrizia/Bianca

[Sursa foto: corrieredelveneto.corriere.it]

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Tragedia a avut loc pe 31 mai 2024. Cei trei tineri au murit luați de viituri. Trupurile neînsuflețite ale Biancăi și ale Patriziei au fost găsite pe data de 2 iunie 2024. Autoritățile italiene continuă căutările pentru a-l găsi pe Cristian.

Bianca și Piatrizia vor fi înmormântate sâmbătă. Trupurile neînsuflețite ale fetelor au ajuns în orașele natale din România, unde au fost așteptate de zeci de persoane îndurerate de pierderea lor.

„Foarte inteligente fete, foarte muncitoare fete, s-au străduit din toate puterile ca să fie bine, dar din păcate... Noi nu am vrut înmormântate, am vrut nuntă, nuntă am vrut”, a spus o persoană care le-a cunoscut pe Bianca și Patrizia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si