Sunt imagini cu un porc mistret blocat intr-o canalizare din Constanta. Degeaba incearca angajatii regiei de apa sa-l captureze. Canalul e atat de adanc, incat a putut fi identificat doar cu o camera de vederi speciala.

MISTRET PERICULOS PE STRAZ I

„Unii au zis ca l-au vazut pe bulevard, altii pe plaja.

El a circulat, cautand probabil o zona de iesire”, sustine un localnic.

Nu se stie de unde a venit mistretul  dar cert e un lucru: pana sa ajunga in canalul de apa pluviala, animalul ar fi strabatut tot orasul: a fost fotografiat pe sosea, la intrare in Constanta, apoi ar fi ajuns pana si pe plaja. Intr-un final, animalul a semanat teroare in cartierul Faleza Nord, la doi pasi de mare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Cand m-am ridicat, am vazut o dihanie cat un vitel de mare, si cand s-a uitat, era porc mistret”, povesteste aceasta femeie. 

Sotul acestei femei  a incremenit cand l-a vazut. Primul instinct a fost de a-l izgoni pe animal: „A luat o lopata si a vrut sa dea in el sa il sperie, ca voia sa sara in curte. S-a urcat pe casa, de pe casa inapoi la vila.

A daramat tiglele, a faramat pe acolo ca s-a plimbat peste tot”. 

OPERATIUNEA" MISTRETUL"

De cand s-a blocat in canalizare, toate autoritatile s-au mobilizat sa-l scoata de acolo. Aseara, dupa indelungi incercari, oamenii s-au lasat pagubasi odata cu lasarea intunericului. De dimineata, cand au revenit, porcul mistret disparuse. Asadar, au dat verdictul: animalul salbatic a ajuns cu siguranta in mare.

Autoritatile incearca sa ne spuna ca porcul a strabatut 2 kilometri printr un canal plin cu apa iar apoi s a dus direct in marea neagra. pare mai degraba un scenariu SF.

Dupa presupuneri nu mai ramane decat teama. Mistretul este un animal inteligent si periculos, care chiar daca ar ajunge in mare, ar putea inota fara probleme pana la mal. In acest caz, turistii si localnicii din Constanta ar putea fi intr-un real pericol.

Specialistii spun ca animalul salbatic a ajuns in oras tot din cauza omului, care i-a distrus habitatul.

„Noi am intrat in zona de stufarist din Navodari cu un ansamblu de proiecte imobiliare ale Primariei Navodari. Aceste animale au trait in locul respectiv si acum intr-o dezorientare teribila”, sustine medicul.

Acum, totul tine de noroc. Daca reapare in oras sau pe plaja, porcul mistret ar putea face victime.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si