Individul trecut de 30 de ani, îmbrăcat în uniforma de agent de pază, credea că urmează să se întâlnească cu Alexandra, o fată de 14 ani, cu care a conversat pe rețelele de socializare. Flagrantul a fost pus la cale de Alexandru Constandachi, cunoscut si sub numele de Justitiarul de Berceni.

Tânărul supranumit "Justițiarul de Berceni" a dat din nou pe mâna poliției un posibil pedofil

„Să știi că nu mă pricep, că am 14 ani! Mă pricep eu, nu e problemă. Știu eu!”

„Mă gândesc că e diferit cu o fată mică...Este diferit, dar mă descurc!”

În realitate, a dat cu ochii de polițiști și tânărul care și-a creat o identitate falsă pe internet pentru a întinde capcane pedofililor. Pe rețelele de socializare cei doi au purtat discuții vreme de câteva zile, apoi și-au dat întâlnire.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Presupus pedofil, prins în flagrant

„I-am spus că am plecat de acasă, că m-am certat cu părinții și a spus că da, că o să mergem la el, stau la el, o să facă dragoste cu mine și o sa aibă grijă de mine”, a povestit Alexandru, cel ce l-a prins pe pedofil.

Alexandru le-a arătat conversația polițiștilor

„Mai multe fete din mediul online m-au contactat și mi-au spus că dânsul le scrie mesaje, că vrea să le întâlnească și toate cele. Imi căutam o relație, nu altceva! Își căuta o relație. Pe ce cont de socializare? Pe Facebook. Eu m-am băgat in seamă, i-am spus că mă cheamă Alexandra și că am 14 ani. Dânsul a dorit să ne întâlnim aseară, la 10 noaptea, ca să nu mă prindă părinții mei când ies din casă, să ne vedem. Puteți să ne arătați convorbirea? Da! Și să întreținem relații sexuale. V-ați dat ca punct de întâlnire gara de nord? Gara de nord, da!”

Cu toate dovezile in fața polițiștilor, bărbatul a rămas fără cuvinte. Apoi brusc a început să i se facă rău.

Citeste si: VIDEO- Un tânăr internat la Spitalul de Psihiatrie Voila a fost abuzat de un asistent medical

Alexandru a dat apoi o declarație în fața anchetatorilor și le-a lăsat ca probă conversația din mediul online. După ce vor analiza situația, oamenii legii ar putea deschide un dosar penal pentru corupere de minori.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Nu este prima dată când Justițiarul de Berceni- pune la cale un astfel de flagrant. În urmă cu o săptămână, după ce a pretins că este tot o adolescentă, s-a întâlnit cu un bărbat trecut de 40 de ani.

Și acest caz a ajuns în atenția poliției.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si