În cursul zilei de azi, un grav accident rutier a avut loc în localitatea Costești, din județul Argeș. Potrivit informațiilor transmise de antena3.ro, tragedia ar fi fost provocată de un tânăr în vârstă de 18 ani, care nu ar deține permis de conducere. Mai mult decât atât, acesta și-ar fi achiziționat mașina chiar în această zi.

În urma accidentului, un preot în vârstă de 44 de ani și-a pierdut viața.

Un alt preot, de 46 de ani, s-ar afla în stare gravă.

Accident mortal la Costești. Un preot a murit, iar alte două persoane sunt grav rănite

Un preot în vârstă de 44 de ani și-a pierdut viața în urma unui grav accident rutier. Acesta era însoțit de un alt preot care a supraviețuit accidentului, dar care s-ar afla în stare gravă.

Conform sursei citate anterior, autoturismul în care se aflau cei doi preoți se deplasa pe aceeași direcție cu autoturismul condus de tânărul în vârstă de 18 ani, care ar fi provocat accidentul.

Citește și: Ramona a vrut să salveze vieți, dar o boală gravă e pe cale să o răpească pe a ei! Afecțiunea cumplită cu care se confruntă tânăra de 28 de ani din Iași: „A primit un diagnostic crunt”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

accident

Un preot a murit, iar altul este grav rănit după un accident dezastruos

[Sursa foto: Antena3]

Tânărul se pare că ar fi dorit să depășească autoturismul în care erau preoții și de care se afla atașată o remorcă. În acel moment, observând că de pe sensul opus se apropie un alt autoturismul, tânărul ar fi încercat să revină pe banda de mers.

Din nefericire, tânărul a lovit mașina în care se aflau cei doi preoți. Autoturismul în care se aflau aceștia ar fi ricoșat într-un cap de pod.

În urma impactului puternic, mașina preoților a fost complet distrusă. La fața locului au ajuns imediat autoritățile.

Din păcate, efortul medicilor de a-l salva pe unul dintre preoți au fost în zadar, fiind nevoiți să constate decesul acestuia. Atât cel de-al doilea preot, cât și tânărul de 18 ani au fost transportați în stare gravă la spital.

Citește și: Tragedie fără margini în Constanța! Un bărbat, dat dispărut de soție în urmă cu câteva zile, a murit ce după s-a aruncat pe podul de la Agigea

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

accident

Un preot a murit, iar altul este grav rănit după un accident dezastruos

[Sursa foto: Antena3]

În urma primelor informații, s-a descoperit că tânărul nu ar avea permis de conducere, iar mașina ar fi cumpărat-o astăzi, conform antena3.ro.

Autoritățile fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si