„Scuza” preotului: cei decedați aveau situații financiare precare

Cei decedați erau beneficiari ai legii ajutorului social. Unul dintre bărbați a murit pe 15 decembrie din cauza unui hematom pe creier. A fost adus la biserică de rude, însă preotul a decis să-l mute în magazia de lemne, alături de o altă persoană care murise în aceeași perioadă.

„N-a vrut să-i mute în capelă decât după două zile“

Sora unuia dintre cei decedați a semnalat cazul: „Fratele meu a murit duminică, au venit cei de la Criminalistică, au constatat decesul şi a fost dus la biserică. Când m-am dus să-l văd, am rămas şocată, pentru că era depus în magazia de lemne, alături de altă persoană decedată. I-am spus preotului că ştiu că are capelă mortuară, dar acesta n-a vrut să-l mute decât după două zile, nu e prima oară când face aşa ceva”, a spus Mihaela Icovoiu, sora unui bărbat decedat, pentru realitateadevrancea.net.

Totodată, vestea șocantă a ajuns și la urechile primarului comunei, care s-a arătat revoltat de situație:

“Era un om, nu contează că era sărac sau bogat, trebuie să aibă parte de acelaşi tratament din partea bisericii. Noi, ca instituţie, dar şi eu, ca persoană fizică, ne-am ocupat de plata celor necesare pentru înmormântarea celor doi decedaţi”, a declarat Nistor Bratosin, primarul comunei vrâncene Urechești.

Citeste si: Gestul neașteptat al unui bucureștean: pârlește porcul direct într-o parcare din Titan

Citeste si: Coșmarul unei tinere: amantul mamei sale a abuzat-o sexual cu acordul acesteia

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Declarația sfâșietoare a unei fetițe de la orfelinat: „E multă lume pe la noi în decembrie. Dar în ianuarie e gol"

Preotul Gicu Petrea, asupra căruia planează toate aceste acuzații, nu a putut fi contactat pentru a oferi un punct de vedere.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si