Close sidebar
Close sidebar

Un preot a ținut doi morți într-o magazie de lemne pe motiv că oamenii decedați erau prea săraci            

Un preot din comuna Urechești, județul Vrancea, este acuzat de localnici că nu a vrut să primească în capela bisericii trupurile neînsuflețite a doi bărbați pe motiv că aceștia ar fi fost prea săraci. Timp de două nopți, trupurile bărbaților au fost ținute în magazia de lemne a bisericii.

M.A.,

Un preot din comuna Urechești, județul Vrancea, este acuzat de localnici că nu a vrut să primească în capela bisericii trupurile neînsuflețite a doi bărbați pe motiv că aceștia ar fi fost prea săraci. Timp de două nopți, trupurile bărbaților au fost ținut

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Scuza” preotului: cei decedați aveau situații financiare precare

Cei decedați erau beneficiari ai legii ajutorului social. Unul dintre bărbați a murit pe 15 decembrie din cauza unui hematom pe creier. A fost adus la biserică de rude, însă preotul a decis să-l mute în magazia de lemne, alături de o altă persoană care murise în aceeași perioadă.

„N-a vrut să-i mute în capelă decât după două zile“

Sora unuia dintre cei decedați a semnalat cazul: „Fratele meu a murit duminică, au venit cei de la Criminalistică, au constatat decesul şi a fost dus la biserică.

Când m-am dus să-l văd, am rămas şocată, pentru că era depus în magazia de lemne, alături de altă persoană decedată. I-am spus preotului că ştiu că are capelă mortuară, dar acesta n-a vrut să-l mute decât după două zile, nu e prima oară când face aşa ceva”, a spus Mihaela Icovoiu, sora unui bărbat decedat, pentru realitateadevrancea.net.

Totodată, vestea șocantă a ajuns și la urechile primarului comunei, care s-a arătat revoltat de situație:

“Era un om, nu contează că era sărac sau bogat, trebuie să aibă parte de acelaşi tratament din partea bisericii. Noi, ca instituţie, dar şi eu, ca persoană fizică, ne-am ocupat de plata celor necesare pentru înmormântarea celor doi decedaţi”, a declarat Nistor Bratosin, primarul comunei vrâncene Urechești.

Citeste si: Gestul neașteptat al unui bucureștean: pârlește porcul direct într-o parcare din Titan

Citeste si: Coșmarul unei tinere: amantul mamei sale a abuzat-o sexual cu acordul acesteia

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Declarația sfâșietoare a unei fetițe de la orfelinat: „E multă lume pe la noi în decembrie. Dar în ianuarie e gol"

Preotul Gicu Petrea, asupra căruia planează toate aceste acuzații, nu a putut fi contactat pentru a oferi un punct de vedere.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI