Mormantul artistului Andrei Negulescu a fost devastat de un preot! Cantaretul a dorit sa fie ingropat la Vama Veche, pentru ca iubea foarte mult satucul pescaresc de la marginea marii.

Preotul de la Biserica din Vama Veche s-a opus acestui lucru si, din dorinta de a-si impune punctul de vedere, a mers la mormantul lui Andrei Negulescu si i-a aruncat florile si coroanele de pe mormant.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Postarea de astăzi este despre prietenul nostru drag Andrei Negulescu. Aşa cum ştiţi, dorinţa lui înainte să părăsească această lume a fost să fie înmormântat în Vamă. Loc căruia i-a aparţinut, pe care l-a iubit mai presus de cuvinte şi unde şi-a petrecut o mare parte din viaţă. Dorinţa i-a fost îndeplinită, prin bunavoinţa primarului şi cu ajutorul nepreţuit al celor care l-au iubit.  Din păcate, Andrei nu se poate odihni în pace pentru că nu este lăsat. „Sfinţia sa”, preotul Valentin Bărbuceanu din Vama Veche – supărat că s-a trecut peste decizia lui de a nu-l înmormânta pe Andrei în Vamă – i-a aruncat toate coroanele şi florile de pe mormânt.

Şi pe cele de plastic, şi coroanele recent primite.

Când a fost întrebat de ce a recurs la acest gest, preotul a răspuns cinic: „pentru că aşa vreau eu!”. Atât şi nimic mai mult. Prea sfinţite, vă rugăm să-l lăsaţi pe Andrei să se odihnească în pace! Încetaţi acest război absurd cu spiritul unui tânăr a cărui singură vină a fost că şi-a dorit să îşi petreacă eternitatea în Vama Veche.

Dumnezeu să va ierte, Părinte!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook „Ora de vară”.

Andrei Negulescu a murit la varsta de 39 de ani, din cauza unui cancer esofagian.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si