Ancheta Corpului de Control al primarului Focsaniului a inceput dupa ce o angajata a Caminului pentru Persoane Varstnice Focsani si-a acuzat seful ca ar fi sechestrat-o si lovit-o la serviciu. Mai mult, acesta i-ar fi spus ca trebuie sa intretina cu el relatii intime.

In urma acestor acuzatii, primarului Focsaniului, Cristi Misaila, a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca a cerut sa se faca o ancheta.

"Desi sunt in concediu, am luat la cunostinta cu surprindere si tristete de presupusele evenimente ce ar fi avut loc la Caminul de batrani. Tocmai de aceea, am dispus de urgenta o ancheta din partea Corpului de Control pentru verificarea celor intamplate. Totodata, tin sa mentionez ca nu sustin si ma dezic de astfel de fapte, care nu au ce cauta in nicio institutie, fie ea publica sau privata. Daca toate acestea se vor dovedi a fi adevarate, precizez inca de pe acum ca voi cere in mod public demisia celor vinovati. Totodata, pana la finalizarea anchetei interne, solicit tuturor celor implicati sa se abtina de la alte comentarii sau declaratii publice, care sunt de natura sa pateze in mod nemeritat imaginea institutiei. Iar daca la final verificarile vor arata ca exista persoane care se fac vinovate de fapte penale, personal voi solicita organelor de ancheta sa preia cazul astfel incat persoanele in cauza sa suporte rigorile legii", a transmis primarul din Focsani.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Femeia a declarat, pentru presa locala din Vrancea, ca directorul caminului, Catalin Ifrim, ar fi venit luni dimineata, in jurul orei 4.30, ar fi alungat paznicul din cladire si ar fi chemat-o la el in birou. Angajata s-a dus in biroul directorului, iar acesta i-a spus sa mearga in biroul de protocol, sub pretextul ca ar avea ceva important de discutat. Dupa ce au intrat in birou, directorul ar fi incuiat usa si ar fi luat-o la intrebari cu privire la presupuse fapte ale colegului sau de tura. Femeia ar fi negat, iar atunci directorul ar fi trecut la amenintari. Mai mult, femeia sustine ca seful i-ar fi cerut sa intretina relatii intime cu el, a bruscat-o, a tras-o de par si a amenintat-o cu pierderea locului de munca.

"M-am dus la el in birou si mi-a spus sa mergem in biroul de protocol, acolo unde noi, simplii angajati, nu avem voie sa intram si nici macar sa batem la usa. Am intrat si a incuiat usa. Mirosea a alcool si mi-a zis sa bem o cafea. Apoi mi-a cerut sa spun tot ce stiu despre colegul meu, mi-a vorbit urat, l-am refuzat si mi-a luat telefonul mobil. S-a dezbracat de camasa si de pantaloni in fata mea, m-a lovit si mi-a cerut sa intretin relatii cu el. Mi-a spus ca ma va da afara si nu am sanse de scapare daca nu o sa declar ce-mi spune el despre colegul meu.

Mi-a prins mana dreapta, mi-a rasucit-o la spate, m-a tras de par, m-a pus in genunchi. M-am speriat foarte tare. Mi-a spus ca noi, cei care ne-am angajat fara sa dam bani, trebuie sa platim in natura. Am fost socata si am stat in teroarea asta pana pe la ora 9.00. Afara ma astepta prietenul meu, care imi trimitea mesaje. Dupa mai multe apeluri ale doamnei Corina (psiholog- n.r.), domnul director s-a imbracat si a iesit, cerandu-mi si mie sa ies in asa fel incat sa nu ma vada nimeni. Era fara camasa si cu blugii in vine. Am fugit pe scari, m-am intalnit cu colegii mei, m-au vazut ca plangeam. Am lesinat. Au fost ore intregi de trauma. Era in jur de ora 9.00, iar eu trebuia sa fiu acasa la 7 dimineata", a declarat femeia presei locale.

Femeia a afirmat ca ar fi luat legatura inclusiv cu primarul Focsaniului, caruia i-a relatat cele intamplate.

"Am vorbit inclusiv cu primarul si mi-a spus ca, daca nu e vorba de un viol, nu e cazul de alte probleme. M-a intrebat daca sunt una dintre amantele sefului de centru si vreau sa ma razbun pe el, dupa care mi-a spus sa-l informez si pe el daca vreau sa ajung la presa. Eu nu vreau bani, nu vreau nimic, fac acest demers pentru ca acest sef de centru sa se poarte normal cu noi, cu angajatii. Colegii mei sunt speriati si multi nu vor sa vorbeasca”, a mai spus femeia.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Directorul Caminului de Batrani din Focsani, Catalin Ifrim, nu a putut fi contactat. El slujeste ca preot la biserica de langa scoala Gimnaziala Nr. 7 din Focsani.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si