Destin tragic pentru un preot din Botoșani. În urmă cu trei săptămâni, bărbatul a ajuns la spital, în stare gravă. După primele investigații, medicii au descoperit că preotul este infectat cu virusul West Nile. Din păcate, după mai multe zile de luptă cu boala, părintele a murit.

Preot ucis de virusul West Nile, la Botoșani

Ioan Alupoaiei, în vârstă de 62 de ani, a fost unul dintre cei mai iubiți preoți din Botoșani.

Calvarul părintelui a început în urmă cu trei săptămâni, când a ajuns de urgență la spital. Inițial, părintele a ajuns la secția de Urgențe, dar a intrat în comă neurologică și a fost transportat la spitalul de la Iași.

Citește și: El este Andrei, tânărul mort în accidentul provocat de un TIR pe E85. Avea 28 de ani și era pilot de curse off road> "Am pierdut un prieten drag și un adevărat campion"

Ioan Alupoaiei, preot

[Sursa foto: Facebook]

Timp de trei săptămâni, preotul a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase la Iași. În urma investigațiilor, medicii au descoperit că preotul a fost infectat cu virusul West Nile, care se transmite prin ciupitură de țânțar. Starea preotului se înrăutățea de la o zi la alta, iar medicii au fost nevoiți să îl intubeze. Un miracol a făcut ca preotul să înceapă să îți revină. Doctorii l-au detubat, iar starea de sănătatea a părintelui era stabilă și părea că se îmbunătățește.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Din păcate, organismul preotului a cedat, pentru a doua oară, de această dată, medicii nemaiputând face nimic pentru Ioan Alupoaiei. Preotul a fost declarat decedat în această dimineață. 

Citește și: Un bărbat cu un bebeluș în brațe a vrut să facă poze cu un urs, pe Transfăgărășan. S-a lovit de inspectorii silvici și s-a iscat un scandal de proporții

"Cu durere în suflet vă aducem la cunoștință că fratele nostru, părintele Ioan Alupoaiei, s-a mutat în veșnicie. Să-l pomenim fiecare din frățiile noastre timp de 40 de zile. 62 de ani de viață. Dumnezeu să-l ierte", au declarat reprezentanții Protopopiatului Botoșani.

Părintele Ioan Alupoaiei va fi condus pe ultimul drum luni, pe 16 septembrie.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si