Ioan Ungureanu, parohul din satul Schit Oraseni, a fost reclamat la Arhiepiscopia Iasilor ca si-a amenintat credinciosii din parohie ca nu ii va mai impartasi daca nu renunta la cardul de sanatate.

„Nu doar cu cardul de sanatate are o problema. Ci cu orice card, orice document care contine un cip. Vede peste tot 666 si antihristi. Preotul afiseaza o atitudine de tip fanatism religios care nu face bine deloc”, a aratat un cunoscut al preotului Ungureanu, potrivit adevarul.ro.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Reprezentantii Arhiepiscopiei Iasi au precizat ca parohul a refuzat sa se prezinte la primul termen de judecata in Consistoriul Eparhial al Arhiepiscopiei Iasilor, fiind anchetat pentru mai multe abateri constatate de reprezentantii Mitropoliei Moldovei si Bucovinei (MMB), printre care si cea de schisma.

Cititi mai mult AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si