Disciplina, antrenament si credinta! Preotul Sergiu Ristea a gasit o modalitate inedita de a aduce zambetul pe chipul acestor copii. Multi dintre ei au situatii grele acasa si au descopeorit o portita de evadare si chiar alinare...in sport.

"Inainte eu nu prea aveam credinta sa fiu sincera, nu prea eram cu biserica, cu..adica

nu credeam in preoti si de cand l-am cunoscut pe parintele am inceput sa fiu mai credincioasa"

SERGIU RISTEA- PREOT: copiii, multi dintre ei amarati...situatii deosebite acasa, familii monoparentale, parinti bolnavi, fam numeroase cu multi copii si incercam sa ii ajutam.  

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

O sa va intrebati de unde i-a venit ideea parintelui. Totul s-a intamplat atunci cand a cerut ajutorul unui antrenor de rugby sa il ajute sa care niste saci de ciment cu masina.

SERGIU RISTEA- PREOT: a scos din portbagaj mingiile si ce mai avea acolo si a plecat sa ia sacii. Intre timp 2 copii au venit si au inceput sa se joace cu mingia lui nea Fane ...si m-am gandit...uite

un mod prin care copiii nostri pot sa socializeze

De la o simpla joaca, la antrenamente serioase! Nu a trecut mult timp, iar Nea Fane a format prima echipa parohiala din europa formata din copii.

Incet, incet premiile au inceput sa curga. Echipa de fete este pe locul 3 la nivel national.

Acum parintele vrea sa isi duca planul si mai departe. In curtea bisericii primesc mancare zeci de copii, iar pentru echipa de rugby s-a gandit sa aduca tineri din centrele de plasament. In urmatoarea perioada copiii vor pleca in cantonament la mare. Ocazie buna pentur unii dintre ei sa se bucure pentru prima oara de valuri.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si