Jaful a avut loc în comuna Săndulești, județul Cluj, chiar în noaptea de Înviere. Din primele informații, hoții ar fi furat bijuterii în valoare de 4.000 de lei.

Un preot din Cluj a fost jefuit în timpul slujbei de Înviere

„La data de 16 aprilie a.c., în jurul orei 1.35, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au fost sesizați, de către un bărbat în vârstă de 57 de ani, despre faptul că, în cursul aceleiași nopți, persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința sa situată în comuna Săndulești, de unde ar

fi sustras bijuterii în valoare de aproximativ 4.000 de lei.

Citește și: Patru persoane și-au pierdut viața în urma unui atac armat ce a avut loc la o petrecere din Alabama

În cauza a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de furt calificat, fiind efectuate cercetări în vederea identificării autorilor și dispunerii măsurilor legale”, a transmis Inspectoratul Poliției Județene Cluj.

Citește și: Un român a profitat de Paștele Catolic pentru a fura din mașinile italienilor. Credea că nimeni nu va monitoriza autoturismele în timpul nopții

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Polițiștii continuă cercetările și lucrează la identificarea hoțului.

Jaf în Joia Mare: hoții au avut parte de surpriza vieții lor când au deschis seiful

Trei hoți au crezut că au făcut captura vieții după ce au reușit să fure un seif, în Joia Mare. Nu doar că infractorii au fost reținuți, dar au avut parte și de o mare surpriză.

Citește și: Accident grav cu patru victime. O persoană și-a pierdut viața

Bărbații făceau parte dintr-un grup infracțional specializat în furturi de seifuri. Aceștia aveau o tactică bine pusă la punct.

Citește și: Patru hoți au furat bunuri din Constanța și Medgidia de aproximativ 80.000 de lei. Din grupare făceau parte și minori. Implicații au fost reținuți

Au scos din funcțiune sistemul de alarmă prin bruierea și distrugerea acestuia, au pătruns prin efracție în interiorul clădirii și au plecat cu captura din București spre Timiș.

Citește și: O femeie din Brașov care lucra ca menajeră a fost reținută pentru furt

Tot acest efort, pentru un seif...gol! Cei trei bărbați au fost prinsi de politisti si prezentați magistraților care au dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si