Close sidebar
Close sidebar

Un preot din Iasi, prins baut la volan! Le-a spus politistilor ca masina era condusa de Dumnezeu

Un barbat dintr-o comuna ieseana, fost preot, s-a urcat baut la volan si a refuzat sa opreasca la semnalele Politiei, fiind urmarit de politisti, iar in momentul in care a fost prins a spus ca nu el se afla volan, ci Dumnezeu.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul, originar din comuna ieseana Costuleni, era imbracat in haine de preot, desi a fost caterisit in urma cu ceva timp, si s-a urcat la volan insotit de un alt barbat imbracat de asemenea in haine preotesti. in apropierea localitatii Raducaneni, un echipaj de Politie i-a facut semn sa opreasca, insa barbatul a refuzat. El a fost urmarit de politisti, iar ulterior a fost prins, oprind masina intr-o parcare situata la granita dintre judetele Iasi si Vaslui.

Un politist l-a rugat sa coboare din masina si sa sufle in aparatul alcooltest, insa barbatul a refuzat si le-a spus agentilor ca nu el se afla la volan, ci Dumnezeu si ca "n-a dat peste nimeni".

In ciuda insistentelor Politiei, barbatul nu a coborat din autoturism, el spunandu-i la un moment dat agentului: "Poti sa aduci si Parlamentul aici, te joci cu mine?".

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Dialogul dintre politist si fostul preot a durat cateva minute, acesta din urma sustinand ca el lupta impotriva celor care conduc tara, pentru a le creste salariile politistilor.

In cele din urma, barbatul a fost scos cu forta din masina de catre jandarmii chemati la fata locului.

Politistii au deschis dosar penal pe numele sau, pentru refuzul recoltarii de probe biologice.

Foto: captura Antena 3
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI