Tânăra în vârstă de 14 ani se află în grija unchiului său. Acesta spune că abuzul sexual a avut loc în barul pe care preotul îl deține, aproape de casa parohială.

Localnicii din comuna Iacobeni, județul Sibiu au aflat rapid cele întâmplate și s-au împărțit în două tabere. Preotul Teofil Gârbacea susține că totul este o invenție bine pusă la punct, mai ales că el se află în plin proces de divorț.

Citeste si: Când se intră în Postul Crăciunului 2022?

„Asta este o răzbunare din partea fostului soț al prietenei mele actuale", a spus preotul pentru Antena 3 CNN.

Cei doi protagoniști au fost audiați

Oamenii legii l-au audiat atât pe preot, cât și pe tânăra de 14 ani. Minora a fost supusă unei expertize medicale din care rezultă că nu a întreținut relații intime. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Reprezentanții BOR contraatacă în scandalul din jurul deputatului PSD Bălășoiu. Șoferul lui Teodosie l-a înregistrat pe Bălășoiu

„Pe 6 octombrie, la ora 18.41, prin apel 112, o minoră, în vârstă de 14 ani, din localitatea Iacobeni, a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, în seara de 2 octombrie, un bărbat, în vârstă de 48 de ani, ar fi forțat-o să întrețină raporturi sexuale.

Polițiștii sibieni au declanșat deîndată verificări, în prezent desfășurându-se o anchetă, în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință”, a transmis IPJ Sibiu.

Mitropolia Ardealului a transmis prin intermediul unui comunicat de presă că părintele Teofil Gârbacea este  suspendat din data de 16 septembrie 2022.

În urma suspendării, acesta și-a depus cererea de demisie, retrăgându-se din funcția de preot.

Citeste si: Detalii halucinante ies la iveală în cazul preotului Visarion Alexa: "M-a sunat pe videocall și era în duș"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si