Close sidebar
Close sidebar

Un preot din Suceava s-a răsturnat cu mașina după ce a lovit un taxi. Polițiștii au avut parte de o surpriză

Un accident spectaculos s-a produs luni în centrul orașului Iași. Un autoturism Skoda condus de un preot din Suceava s-a răsturnat după ce nu a acordat prioritate de trecere unui taxi Logan. Ce au descoperit polițiștii veniți la fața locului: taximetristul avea și el o confesiune de făcut, se afla sub influența alcoolului.

Razvan Ilie,


DISTRIBUIE
acest articol

Un pasager din Logan, nepotul șoferului, a fost rănit la cap, dar a refuzat transportul la spital. 

Polițiștii care au ajuns la locul accidentului au mai avut o surpriză. Taximetristul, deși nu se afla în timpul serviciului, era beat. Avea 0,52 mg/litru alcool pur în aerul expirat, scrie Obiectiv de Suceava.

Citeste si: VIDEO- Tragedie în Satu Mare: Un asistent de pe ambulanță a murit într-un accident rutier

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Preotul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar șoferul din Logan cu dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, conform Ziarul de Iași.

Sursa foto: Ziarul de Iași

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI