Preotul ortodox Nicolae Sirca, fost paroh la Parohia Aleus, judetul Salaj, a fost retinut pentru 24 de ore sub acuzatia de tentativa de omor, iar in cursul acestei zile va fi adus in fata judecatorilor Tribunalului Salaj cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Citeste si: Tamara Buciuceanu Botez a implinit 88 de ani. "Sunt mandra ca sunt romanca!" Ce face acum "Doamna Isoscel"

Agresiunea s-a produs miercuri, 9 august, in jurul orei 16.30, in Simleu Silvaniei, cand preotul l-a injunghiat in plina strada, cu un cutit, pe un barbat de 72 de ani, in plin, provocandu-i mai multe plagi in zona gatului si a mainii stangi.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Potrivit lui Crin Bologa, prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Salaj, intr-o prima faza, Sirca ar fi urmarit o necunoscuta pe strada, insa i-a pierdut urma dupa ce femeia a realizat ca ar putea fi in pericol. La scurt timp dupa, fara vreun motiv aparent, preotul a scos un cutit pe care il purta la el si s-a napustit asupra unui batran, injunghiindu-l in zona gatului.

A incercat sa il taie si in zona fetei, dar victima a reusit sa se apere, alegandu-se, in schimb, cu cateva plagi in zona bratului stang.

"Victima a fost transportata la Spitalul din Simleu, insa din fericire, leziunile suferite nu ii pun viata in pericol", au precizat reprezentantii Serviciului Judetean de Ambulanta Salaj. Incatusat de catre politisti si dus la audieri, agresorul a refuzat sa vorbeasca cu anchetatorii, sustinand doar ca este nevinovat.

El a fost retinut pentru 24 de ore si risca sa fie arestat pentru 30 de zile. Propunerea formulata in acest sens de catre procurori va fi analizata joi, 10 august, de catre instanta salajeana, scrie Adevarul.

Citeste mai multe AICI.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si