Sub protectia anonimatului, un preot a declarat pentru Antena 3 ca superiorii lui Corneliu Barladeanu stiau despre inclinatiile sale sexuale si despre faptul ca se culca deseori cu elevii sai.

Preotul mai spune ca episcopul de Husi avea un plan bine pus la punct pentru a-si ademenii victimele si ca,acum, mai marii bisericii incearca sa musamalizeze cazul pentru ca la randul sau Corneliu Barladeanu stie detalii compromitatoare despre ei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

„Lucra profesionist. ii urmarea de cand intrau la seminar, cauta sa vada care sunt din familii cu venituri mai mici. Aparent, spunea ca el are probleme si ca nu poate sa-si care geanta. Cauta din anul I de seminar copii saraci si spunea ca ii ajuta si ii ia sa stea la el in palatul episcopal, ca sa nu mai plateasca chiria si masa la cantina. Cu timpul, dezvolta aceasta relatie murdara”, a declarat preotul.

„Se stia despre apucaturile lui Corneliu de cand eram colegi la scoala. Se lauda cu relatiile pe care le are in lumea monahala. Se tergiverseaza ancheta, pentru ca sunt foarte multi. Va fi ca un joc de domino. Daca pica Corneliu, vor pica si altii”, a mai spus el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si