Close sidebar
Close sidebar

Un preot rupe tacerea. Marturii halucinante despre episcopul de Husi. „Lucra profesionist. Urmarea copii saraci”

Dezvaluiri incredibile despre episcopul de Husi filmat in timp ce intretinea relatii sexuale cu un fost elev de la Seminarul Teologic Husi.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sub protectia anonimatului, un preot a declarat pentru Antena 3 ca superiorii lui Corneliu Barladeanu stiau despre inclinatiile sale sexuale si despre faptul ca se culca deseori cu elevii sai.

Preotul mai spune ca episcopul de Husi avea un plan bine pus la punct pentru a-si ademenii victimele si ca,acum, mai marii bisericii incearca sa musamalizeze cazul pentru ca la randul sau Corneliu Barladeanu stie detalii compromitatoare despre ei.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

„Lucra profesionist. ii urmarea de cand intrau la seminar, cauta sa vada care sunt din familii cu venituri mai mici. Aparent, spunea ca el are probleme si ca nu poate sa-si care geanta. Cauta din anul I de seminar copii saraci si spunea ca ii ajuta si ii ia sa stea la el in palatul episcopal, ca sa nu mai plateasca chiria si masa la cantina. Cu timpul, dezvolta aceasta relatie murdara”, a declarat preotul.

„Se stia despre apucaturile lui Corneliu de cand eram colegi la scoala. Se lauda cu relatiile pe care le are in lumea monahala. Se tergiverseaza ancheta, pentru ca sunt foarte multi. Va fi ca un joc de domino. Daca pica Corneliu, vor pica si altii”, a mai spus el.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI