Emisiunea lui Ivan Urgant nu a mai fost difuzată de atunci, iar despre el nu se mai stie nimic din ziua postării, 24 februarie.

Prezentatorul a dispărut fără urmă

Ivan Urgant prezenta o emisiune în limba italiană în cadrul televiziunii ruse, el fiind un prezentator TV de succes. Din data de 24 februarie, când a postat un mesaj împotriva războiului, el și show-ul său au dispărut de la TV.

Citeste si: O fetiță de șapte ani a fost ucisă în timp ce se afla la școală. Bunicul ei a fost omorât de bombardamentele trupelor rusești în timp ce încerca să o salveze

Citeste si: Klaus Iohannis: Parcurgem cea mai gravă criză de după cel de-al Doilea Război Mondial

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Urgant prezenta o emisiune de satiră și divertisment în limba italiană, numită ”Ciao”, în care făcea glume pe seama televiziunii italiene de altădată și a numeroase personaje din Italia. 

 În ziua în care Rusia a invadat Ucraina, omul de televiziune a postat pe contul său personal de Instagram un mesaj în care spunea că este șocat și înspăimântat de ceea ce se întâmplă și, de asemenea, a folosit expresia ”stop  războiului .”

Prezentatorul a făcut o postare din timpul războiului

Până în ziua de azi nu a mai apărut emisiunea și nu s-a mai spus nimic despre ea, dar mai șocant este faptul că nu se știe nimic nici despre prezentator.

Citeste si: Ce înseamnă denazificarea Ucrainei în concepţia lui Vladimir Putin?

Citeste si: Legătura dintre Pamela Anderson și Vladimir Putin: „Putin a fost de acord cu mine”

Mulți protestează cât pot, în stradă sau prin intermediul rețelelor sociale, încercând să scape de reprimarea disidenței implementate de autoritățile ruse. Poate că Ivan Urgant s-a expus prea mult pentru placul lui Putin și se pare că revenirea lui la TV este neplauzibilă ”, scrie presa italiană.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si