Daca la inceputul lunii iunie, Barry dezvaluia ca boala necrutatoare pe care a invins-o in urma cu sase ani de zile se afla in remisie, acum aceasta s-a intors. Atunci, a avut cancer in gat, insa acum ”e plin de cancer”, dupa cum a marturisit el.

Mai mult de atat, barbatul, tata a doi copii, a inceput acum chimioterapia si este tratat la St Vincent’s Hospital.

”Cred ca sunt cel mai norocos barbat. Am cea mai frumoasa sotie si cei mai frumosi copii de pe Pamant. Am prieteni incredibili. Trebuie sa-mi impartasesc viata cu oamenii in fiecare saptamana”, a mai declarat Barry la scurt timp dupa ce a aflat ca boala a revenit, potrivit WOWbiz.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Barry Dubois a fost diagnosticat cu cancer in 2010, insa putina lume stie ca inainte de a primi vestea teribila

si mama si sotia lui au luptat cu boala necrutatoare. Din fericire, femeia care i-a fost alaturi in ultimii ani a reusit sa invinga boala. Ulterior, cei doi au apelat la o mama surogat pentru a deveni parinti. Acum, cei doi au gemeni, o fetita si un baietel.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si