Close sidebar
Close sidebar

Un prezentator TV, marturisire socanta: ”Sunt plin de cancer. Boala a revenit!”

Barry Dubois, un designer si un prezentator TV al unui post de televiziune australian, trece prin momente dificile. Diagnosticat cu cancer in urma cu sapte ani, acesta a anuntat de curand ca boala pe care credea ca a invins-o a revenit.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Daca la inceputul lunii iunie, Barry dezvaluia ca boala necrutatoare pe care a invins-o in urma cu sase ani de zile se afla in remisie, acum aceasta s-a intors. Atunci, a avut cancer in gat, insa acum ”e plin de cancer”, dupa cum a marturisit el.

Mai mult de atat, barbatul, tata a doi copii, a inceput acum chimioterapia si este tratat la St Vincent’s Hospital.

”Cred ca sunt cel mai norocos barbat. Am cea mai frumoasa sotie si cei mai frumosi copii de pe Pamant. Am prieteni incredibili. Trebuie sa-mi impartasesc viata cu oamenii in fiecare saptamana”, a mai declarat Barry la scurt timp dupa ce a aflat ca boala a revenit, potrivit WOWbiz.ro.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Barry Dubois a fost diagnosticat cu cancer in 2010, insa putina lume stie ca inainte de a primi vestea teribila si mama si sotia lui au luptat cu boala necrutatoare.

Din fericire, femeia care i-a fost alaturi in ultimii ani a reusit sa invinga boala. Ulterior, cei doi au apelat la o mama surogat pentru a deveni parinti. Acum, cei doi au gemeni, o fetita si un baietel.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI