Procurorii DNA Suceava au descins ieri dimineaţă la locuinţa lui Ilie Lungu, primarul din oraşul Salcea, acesta fiind audiat în cazul notelor obţinute de fiul său la Evaluarea Naţională. La audieri au mai fost duşi îngrijitoarea, o profesoară de Limba Română, un profesor de Matematică, precum şi directorul de la şcoala din Salcea, unde fiul lui Lungu a susţinut tezele la Evaluarea Naţională.
Stefan Lungu, fiul primarului din Sacele, a sustinut în această vară examenul de Evaluare Naţională la limba şi literatura română, dar şi la matematică.
La prima probă a luat 10 iar la cea de-a doua 8.25. Lucrările elevilor suceveni, inclusiv cea a fiului de primar, au fost corectate la Botoşani, de profesorii botoşăneni. Comisia Judeţeană de Evaluare Naţională de la Suceava însă a început să aibă suspiciuni, odată ce a văzut tezele corectate. Comisia Judeţeană de la Botoşani, a studiat cele două lucrări şi a ajuns la concluzia că poate fi vorba de o fraudă. Mai precis, lucrările aparţineau aceluiaşi candidat, dar prezentau două tipuri diferite de scris. Diferenţele erau vizibile. ”Lucrările aceluiaşi elev aveau scrisuri diferite. Pe două teze, teza de la limba şi literatura română şi teza de la matematică ale aceluiaşi elev, scrisurile erau diferite”, spune Mihaela Huncă inspector şcolar general ISJ Botoşani, relateaza ziarul Adevarul.

Procurorii DNA Suceava au descins ieri dimineaţă la locuinţa lui Ilie Lungu, primarul din oraşul Salcea, acesta fiind audiat în cazul notelor obţinute de fiul său la Evaluarea Naţională.

La audieri au mai fost duşi îngrijitoarea, o profesoară de Limba Română, un profesor de Matematică, precum şi directorul de la şcoala din Salcea, unde fiul lui Lungu a susţinut tezele la Evaluarea Naţională.

Stefan Lungu, fiul primarului din Sacele, a sustinut în această vară examenul de Evaluare Naţională la limba şi literatura română, dar şi la matematică. La prima probă a luat 10 iar la cea de-a doua 8.25.

Lucrările elevilor suceveni, inclusiv cea a fiului de primar, au fost corectate la Botoşani, de profesorii botoşăneni. Comisia Judeţeană de Evaluare Naţională de la Suceava însă a început să aibă suspiciuni, odată ce a văzut tezele corectate. Comisia Judeţeană de la Botoşani, a studiat cele două lucrări şi a ajuns la concluzia că poate fi vorba de o fraudă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mai precis, lucrările aparţineau aceluiaşi candidat, dar prezentau două tipuri diferite de scris. Diferenţele erau vizibile. ”Lucrările aceluiaşi elev aveau scrisuri diferite. Pe două teze, teza de la limba şi literatura română şi teza de la matematică ale aceluiaşi elev, scrisurile erau diferite”, spune Mihaela Huncă inspector şcolar general ISJ Botoşani, relateaza ziarul Adevarul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si