T udor Nicolae Marinescu avea 69 de ani şi în urmă cu câteva zile a fost confirmat cu noul coronavirus. Starea de sănătate i s-a deteriorat rapid, având în vedere că mai suferea şi de o boală incurabilă, astfel că a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, la Secţia de terapie Intensivă.

Tudor Marinescu, care este primar al comunei Voiteg din anul 1996, a câştigat un nou mandat la alegerile din 27 septembrie 2020.

Citeste si: Avertisment incredibil. Ce urmează după al doilea val al pandemiei în Europa

Citeste si: Angela Merkel, avertisment de ultimă oră. Noul coronavirus reacționează mai agresiv

Potrivit presei locale, Tudor Marinescu a făcut o formă complicată a bolii. Decesul primarului reales la Voiteg a fost anunțat luni, iar prietenii și colegii de partid au transmis condoleanțe familiei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

„Primarul care a fost trup și suflet pentru Voiteg și Folea, Tudor Nicolae Marinescu (n.n.- sate), a plecat astăzi să facă lucruri frumoase într-o lume mai bună. Este o pierdere pentru comunitatea locală, de care avea grijă din 1996, dar și pentru echipa PSD Timiș, care pierde un coleg și un prieten. Odihnă veșnică, Dodo! Sincere condoleanțe familiei!”, este mesajul organizației PSD Timiș.

Marinescu a fost primarul comunei Voiteag începând din 1996, potrivit Ziua de Vest. La început el a fost ales din partea PNL, dar la ultimele două scrutinuri a participat ca reprezentant

al PSD.

Citeste si: Ce avere are, de fapt, Viorel Cataramă și din ce afaceri ”trăiește” acesta

Noi cazuri de infectare cu coronavirus în Timiș

În ultimele 24 de ore, 123 de persoane din Timiș au fost depistate cu Covid-19, cele mai multe în Timișoara – 69. În spitalele din județ sunt 45 de pacienți internați în secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă.

În Timiș au fost confirmate cu Covid-19, în ultimele 24 de ore, 123 de persoane, în urma procesării a 394 de teste (două laboratoare din Timiș nu au raportat numărul de teste efectuate în weekend, precizează Prefectura Timiș).

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

Potrivit Instituției Prefectului, persoanele din Timiș depistate cu Covid-19 în ultimele 24 de ore sunt din Timișoara – 69, Lugoj – 4, Buziaș – 1, Ciacova – 3, Jimbolia-2, Banloc -1, Becicherecu Mic -2, Biled- 1, Birda – 3, Comloșu Mare – 1, Coșteiu – 1, Dudeștii Vechi – 3, Dumbrăvița – 1, Găvojdia – 4, Ghilad – 2, Ghiroda – 1, Giarmata -1,Giroc-3, Giulvăz – 1, Lenauheim – 1, Lovrin – 5, Moșnița Nouă -3, Orțișoara – 1, Parța – 1, Peciu Nou – 1, Săcălaz – 3, Sânandrei – 1, Sandra – 1, Sânmihaiu Român -1.

În spitalele din Timiș sunt internați 359 pacienți cu coronavirus, 45 dintre aceștia în secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă.

O persoană cu SARS-Cov2 a murit în Timiș, în ultimele 24 de ore, numărul total al deceselor ajungând la 231, informează Tion.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si