Vasile Delicoti, primarul liberal al localității Poarta Albă, este cercetat pentru ultraj, transmite presa locală.

Citește și: Mădălina e dispărută în SUA de trei săptămâni. Părinții nu au anunțat poliția

Edilul este suspectat că ar fi lovit unul dintre polițiștii care i-au oprit copilul minor în trafic. 

Primarul, în vârstă de 49 de ani, a venit imediat în ajutorul fiului minor, prins de polițiști la volan, și i-a amenințat pe oamenii legii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Un preot din Constanța, condamnat pentru ucidere din culpă

Mai mult, potrivit IPJ Constanța, primarul Delicoti a recurs la violență, mai precis la "aplicarea unei lovituri la nivelul abdomenului".   

Ce a transmis IPJ Constanța

"La data de 17 decembrie a.c., în jurul orei 15.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au identificat un minor, de 16 ani, care a condus un autoturism pe strada Consilierilor din localitatea Poarta Albă", se spune într-un comunicat al IPJ Constanța. 

În momentul în care tânărul a observat echipajul de poliție, acesta a oprit autoturismul, a coborât de la volan și a trecut pe locul din dreapta față, iar la volan a trecut un alt minor, de 16 ani, care a condus în continuare până când a fost oprit de polițiști.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că niciunul dintre cei doi tineri nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

"La fața locului s-a prezentat un bărbat, de 49 de ani, tatăl unuia dintre minori, care a ultragiat pe unul dintre polițiști, prin amenințare directă și aplicarea unei lovituri la nivelul abdomenului", mai spun polițiștii constănțeni. 

Vasile Delicoti, primarul liberal al localității Poarta Alba

Vasile Delicoti, primarul liberal al localității Poarta Albă

[Sursa foto: Facebook]

Potrivit primelor informații, primarul ar fi fost încătușat și dus la secția de poliție, de unde a fost eliberat ulterior.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si