Primarul din Melitopol, răpit pe data de 11 martie și eliberat pe data de 16 martie, a vorbit despre perioada în care a fost închis și torturat.

Citeste si: Ce avere are Viktor Medvedchuk, oligarhul rus capturat de armata ucraineană. Rusia refuză schimbul de prizonieri propus de Volodimir Zelenski

„Au fost șase zile periculoase pentru că am înțeles că pentru ruși viața mea și a civililor valorează zero”, a declarat pentru Reuters primarul din Melitopol, ținut de soldații ruși în sediul Poliției din oraș.

Citeste si: Povestea emoționantă a Kirei, o fetiță de 12 ani din Mariupol. A fost rănită de o mină și va fi trimisă la un orfelinat din Rusia

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„Au vrut să dea un exemplu despre ce s-ar întâmpla dacă nu vom fi de acord cu ceea ce vor”, a declarat primarul. „Soldații ruși au presupus că vor fi bineveniți, dar nu au fost... și de aceea rușii au fost foarte, foarte supărați”, a mai afirmat Ivan Fedorov.

Citeste si: Rusia lansează un anunț despre România: „Trimite mercenari în Ucraina!”

El a mai spus că peste 200 de oameni din Melitopol ar fi fost răpiți.
„Nu există mâncare în oraș, nu există medicamente. Jumătate din orașul meu este distrus. Peste 200 de oameni au fost răpiți. Nu este sigur să mergi pe străzi”, a mai afirmat Fedorov.

Citeste si: VIDEO| Zelenski avertizează Europa cu privire la folosirea armelor chimice de către Rusia

"Cu toţii ne rugăm pentru voi şi alături de voi. Ne rugăm pentru că este atât de multă suferinţă. Putem doar să vă oferim prezenţa noastră, rugăciunile noastre şi să vă spunem să aveţi curaj şi că suntem alături de voi", a afirmat Papa Francisc, încheindu-şi mesajul spunând în limba ucraineană "Hristos a înviat!".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si