Polițiștii prezenți la fața locului l-au amendat pe edilul local, în calitate de organizator, cu 10 mii de lei și au reușit să identifice, până acum, inclusiv de pe imaginile camerelor de supraveghere din incinta localului, alte 31 de persoane prezente, care, cel mai probabil, vor fi amendate.

Citeste si: Medicul Virgil Musta, despre valul cinci al pandemiei: „Îl vom depăşi şi pe acesta, dar, din nou, cu pierderi de vieţi omeneşti”

Sesizarea a fost făcută de un localnic care are casă în zonă, exasperat de zgomotul muzicii, potrivit G4Media.

Petrecerile în spații închise, interzise

Potrivit regulilor aflate în vigoare de la începutul lunii decembrie, organizarea de petreceri în spații închise este interzisă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Într-un comunicat remis ieri presei, IPJ precizează – în cursul nopții trecute (n.r noaptea de 28 spre 29 decembrie), polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Focșani s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în incinta unei societăți comerciale din municipiul Focșani, a fost organizată o masă festivă, cu participarea mai multor persoane.

În urma intervenției polițiștilor evenimentul a fost întrerupt, fiind aplicată o sancțiune contravențională unui bărbat, de 51 de ani,  în calitate de organizator, conform  Legii nr. 55/2020, potrivit comunicatului IPJ Vrancea.

Contactat de reporteri pentru a-și spune punctul de vedere vis-a-vis de incident, primarul comunei Cîmpineanca a avut o ieșire nervoasă: Ce petrecere? n-am fost la nici o petrecere, du-te-n.. mea!, după care edilul a închis telefonul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si