La Navodari, primarul si doamna viceprimar au disparut fara urma! Au telefoanele inchise si sunt de negasit inca de la Pasti. Oare au uitat ca bugetarii au inceput munca de ieri?

Florin Chelaru, aflat la primul mandat, pare sa-si fi prelungit minivacanta de Pasti cu cel putin doua zile. Incredibil, dar si doamna viceprimar  a urmat cu sfintenie exemplul sefului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Bate vantul si in biroul primarului din comuna Lumina, care nu venise la birou pana la ora pranzului. De-ndata ce a auzit ca este cautat de jurnalistii Kanal D, primarul si-a anuntat secretara ca o sa apara.

Acolo unde primarul s-a intors la munca, odata cu bugetarii de rand, cheful de munca pare sa lipseasca. La Sacele, un localnic aflat in conflict cu seful comunei, n-a fost primit in audienta decat atunci cand au aparut, inopinat, reporterii Kanal D.

Intr-un final, primarul a dat dovada de bunavointa. A promis ca-i acorda omului autorizatia mult dorita. Cat despre alesii din judet care au tras chiulul domnilor, doamnelor, cetatenii asteapta sa va intoarceti la munca!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si