Close sidebar
Close sidebar

Un primar si un vice sunt dati disparuti de cetateni! In ce localitati din tara edilii sunt de negasit

De cand cu Pastele, alesii din Navodari si-au inchis telefoanele si n-au mai trecut ...pe la birou, asta desi mini-vacanta pentru bugetari s-a sfarsit inca de marti. si nu e singurul caz! Ce se intampla cu edilii care lipsesc, am incercat sa aflam chiar de la secretarele lor.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

La Navodari, primarul si doamna viceprimar au disparut fara urma! Au telefoanele inchise si sunt de negasit inca de la Pasti. Oare au uitat ca bugetarii au inceput munca de ieri?

Florin Chelaru, aflat la primul mandat, pare sa-si fi prelungit minivacanta de Pasti cu cel putin doua zile. Incredibil, dar si doamna viceprimar  a urmat cu sfintenie exemplul sefului.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Bate vantul si in biroul primarului din comuna Lumina, care nu venise la birou pana la ora pranzului.

De-ndata ce a auzit ca este cautat de jurnalistii Kanal D, primarul si-a anuntat secretara ca o sa apara.

Acolo unde primarul s-a intors la munca, odata cu bugetarii de rand, cheful de munca pare sa lipseasca. La Sacele, un localnic aflat in conflict cu seful comunei, n-a fost primit in audienta decat atunci cand au aparut, inopinat, reporterii Kanal D.

Intr-un final, primarul a dat dovada de bunavointa.

A promis ca-i acorda omului autorizatia mult dorita. Cat despre alesii din judet care au tras chiulul domnilor, doamnelor, cetatenii asteapta sa va intoarceti la munca!

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI