În urma lichidării fostului procuror rus, ucrainenii au făcut un anunț șocant: „S-a plictisit în pensie și a venit ca mercenar în Ucraina. L-am demilitarizat”.

Citeste si: Scenariu de groază: Şapte cadavre ale unor civili executaţi cu un glonţ în cap au fost găsite într-o groapă comună la Miroţke. Unii erau legați de mâini și de picioare

Un nou ofițer rus de rang superior a fost ucis în războiul din Ucraina

Anunțul a fost făcut pe contul său de Twitter de Anatoli Stefan, un ofițer al armatei ucrainene care anterior a anunțat numeroase „denazificări” ale unor comandanți ruși.

Tot el cel a anunțat și lichidarea lunetistului „Adam cel Groaznic” și a lui Alexandr Kalnițki, un comandant al trupelor cazace trimise de ruși să lupte în Ucraina.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Război Rusia-Ucraina ZIUA 112. Lupte violente în Donbas. Zelenski: „Rezultatul bătăliei pentru Donbas va determina cursul războiului”

„Fostul procuror pentru cazuri deosebit de importante ale parchetului pentru Asia Centrală din cadrul Comitetului de Investigație al Rusiei, colonelul Serghei Krasnikov, s-a plictisit în pensie și a decis să vină în Ucraina ca mercenar unde a fost denazificat și demilitarizat oficial”, a notat acum Stepan.

„Moarte dușmanilor!”, și-a încheiat el postarea.

Rușii au suferit pierderi devastatoare

Rușii au pierdut miercuri un alt colonel în Ucraina, pe Serghei Postnov, un ofițer responsabil de relații publice.

Citeste si: Rușii susțin că ucrainenii își pun femeile să lupte pe front. Şeful Armatei ar fi emis ordin de înrolare pentru cele între 18 și 60 de ani

Această pierdere a fost transmisă de presa centrală de la Moscova, lucru neobișnuit pentru ruși.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si