Close sidebar
Close sidebar

Un procuror militar rus a fost ucis: „S-a plictisit în pensie și a venit ca mercenar în Ucraina. L-am demilitarizat”

Un nou ofițer rus de rang superior a fost ucis în războiul din Ucraina. Fostul procuror militar a decis să se ofere voluntar pentru „operațiunea militară specială”.

Diana Bostan,

Război Rusia-Ucraina

[Sursa foto: iStock]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În urma lichidării fostului procuror rus, ucrainenii au făcut un anunț șocant: „S-a plictisit în pensie și a venit ca mercenar în Ucraina. L-am demilitarizat”.

Citeste si: Scenariu de groază: Şapte cadavre ale unor civili executaţi cu un glonţ în cap au fost găsite într-o groapă comună la Miroţke. Unii erau legați de mâini și de picioare

Un nou ofițer rus de rang superior a fost ucis în războiul din Ucraina

Anunțul a fost făcut pe contul său de Twitter de Anatoli Stefan, un ofițer al armatei ucrainene care anterior a anunțat numeroase „denazificări” ale unor comandanți ruși.

Tot el cel a anunțat și lichidarea lunetistului „Adam cel Groaznic” și a lui Alexandr Kalnițki, un comandant al trupelor cazace trimise de ruși să lupte în Ucraina.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: Război Rusia-Ucraina ZIUA 112. Lupte violente în Donbas. Zelenski: „Rezultatul bătăliei pentru Donbas va determina cursul războiului”

„Fostul procuror pentru cazuri deosebit de importante ale parchetului pentru Asia Centrală din cadrul Comitetului de Investigație al Rusiei, colonelul Serghei Krasnikov, s-a plictisit în pensie și a decis să vină în Ucraina ca mercenar unde a fost denazificat și demilitarizat oficial”, a notat acum Stepan.

„Moarte dușmanilor!”, și-a încheiat el postarea.

Rușii au suferit pierderi devastatoare

Rușii au pierdut miercuri un alt colonel în Ucraina, pe Serghei Postnov, un ofițer responsabil de relații publice.

Citeste si: Rușii susțin că ucrainenii își pun femeile să lupte pe front. Şeful Armatei ar fi emis ordin de înrolare pentru cele între 18 și 60 de ani

Această pierdere a fost transmisă de presa centrală de la Moscova, lucru neobișnuit pentru ruși.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI