Un pedagog de la un Liceu Tehnologic Special din judetul Neamt a fost arestat pentru ca intretinea relatii sexuale cu o eleva de 14 ani. Mai mult, profesorul ar fi incercat sa abuzeze si alte minore, scrie reporterntv.

Totul a fost descoperit din intamplare de procurorii DIICOT care faceau cercetari intr-un dosar de proxenetism, conform romaniatv.net.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Eleva de 14 ani, cu nevoi speciale, a fost abuzata sexual timp de doi ani de pedagogul liceului. Povestea a fost descoperita de procuririi DIICOT in timp ce faceau cercetari despre un alt dosar ce vizeaza racolarea mai multor minore din centrele de plasament din judetul Neamt.

Anchetatorii au suspiciuni ca pedagogul liceului a incercat sa abuzeze sexual mai multe eleve. Pana in acest moment au fost depuse doua plangeri. Mai multe eleve au fost incluse intr-un program de consiliere psihologica.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si