Profesorul care era și diriginte la o clasă a fost înregistrat în timp ce cerea favoruri sexuale unei eleve pentru note mari.

Prof: Dimineață la ora 8, în Cararita Nouă te aștept.

Elevă: Pentru ce?

Citeste si: Profesor de educație fizică, acuzat de coruperea sexuală a două eleve

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Prof: Să dai lucrare specială în pat. Ce poate să facă o femeie cu un bărbat gol în pat?

Elevă: Domnule, dar dvs nu înțelegeți că este hartuire sexuală?

La data de 30 mai, polițiștii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Craiova au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 66 de ani, din Municipiul Craiova, bănuit de comiterea infracțiunii de folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual.

Citeste si: Profesorul de matematică din Piatra Neamț care cerea poze nud de la eleve, repus în funcție de instanță

În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor, iar în urma probatorului administrat a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

Un profesor de educație fizică este acuzat de corupere sexuală

Un tânăr consilier din Turbulea, care este și profesor de sport la Liceul Tehnologic din aceeași localitate, dar și cetățean de onoare, este cercetat pentru corupere sexuală.

Un profesor de educație fizică, care este și consilier în localitatea gorjeană Turbulea, este cercetat penal de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Cărbunești pentru coruperea sexuală de minori.

Profesorul s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice

„În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de corupere sexuală a minorilor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti”,  au informat reprezentanţii IPJ Gorj.

Citeste si:  VIDEO- Profesor cercetat penal pentru hărţuire, după ce a trimis unei eleve mai multe mesaje cu tentă sexuală


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si