Un profesor de matematică și o elevă de 16 ani au fost prinși în flagrant chiar de mama acesteia. Mama bănuia că între ea și elevă se întâmplă ceva, așa că a decis să își urmărească fiica. După ce a dus-o la pregătire, a intrat peste câteva minute în casă peste ei și așa a reușit să îi prindă.

Citește și: Un tânăr, în vârstă de 19 ani, a violat o femeie de 79 de ani

Femeia a mers cu fiica la Poliție, iar ulterior la Serviciul de Medină Legală, iar medicii au confirmat faptul că tânăra întreținuse relații intime. Profesorul predă informatică la un liceu din Târgul Jiu și la o școală din comuna Logrești.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un profesor va fi judecat pentru agresiune sexuală față de o elevă de 14 ani

Un tânăr, în vârstă de 19 ani, a violat o femeie de 79 de ani

Un tânăr de 19 ani  a fost arestat preventiv, fiind   acuzat că a violat o femeie de 79 de ani care locuia singură în locuința ei din municipiul Petroşani, județul Hunedoara.

Potrivit IPJ Hunedoara, incidentul a avut loc vineri seară, în municipiul Petroşani.

Citește și:  VIDEO- Un bărbat s-a filmat în timp ce agresa sexual fata pe care o avea în plasament

„În data de 04 noiembrie 2022, în jurul orei 20:00, Poliția Municipiului Petroşani a fost sesizată cu privire la comiterea unei infracțiuni de viol. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 19:00, un tânăr necunoscut a pătruns în locuința unei femei în vârstă de 79 de ani, din Petroşani, unde, prin constrângere, a întreținut

relații sexuale cu aceasta.",  au transmis autoritățile.

Bărbatul, care în trecut a mai fost condamnat cu suspendare pentru tâlhărie calificată, a fost imediat identificat de polițiști. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si