Profesorul este un bărbat în vârstă de 46 de ani. Acesta a avut relații sexuale cu mai multe minore timp de cel puțin patru ani.

Directoarea școlii și o parte dintre colegii profesorului știau obiceurile acestuia

Deși problema a fost cunoscută de o parte dintre colegii profesorului și de directoarea instituției, nimeni nu a luat nicio măsură împotriva comportamentului său.

Citeste si: George Ivaşcu a demisionat din funcţia de manager al Teatrului Metropolis. Actorul se declară "umilit" de evaluarea făcută de Nicuşor Dan

Mai mult, conducerea colegiului din Codlea a încercat în ultimele săptămâni să mușamalizeze cazul, negând cu vehemență existența situației și aranjând împreună cu profesorul o demisie din motive personale, scriu jurnaliștii de la Recorder.

Citeste si: Două minore de 13 ani au fost agresate sexual de profesorul de matematică

De asemenea, inspectorul școlar general al județului Brașov a recunoscut, că a auzit despre cazul profesorului de la Codlea, dar nu au pornit o anchetă, întrucât nu a primit o plângere oficială.

Mărturiile victimelor

O fostă elevă mărturisește că în urmă cu patru ani, când era în clasa a-IX-a, profesorul a atras-o într-o situație în care s-au aflat singuri în mașină, iar bărbatul i-a propus să aibă o relație sexuală. Tot ea afirmă că alte două colege i s-au confesat că același profesor le-a propus să întrețină relații sexuale.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ruda unei alte victime vorbește despre o legătură amoroasă profesor-elevă, care ar fi durat câteva luni și despre care știa toată școala.

Citeste si: Refugiata din Ucraina care a acuzat un preot român de agresiune ar fi „instabilă emoțional”

În prezent, fostul profesor se află într-o relație cu o elevă de 17 ani, relație care a început în urmă cu un an.

Acest caz scoate la lumină nu doar existența unui profesor care și-a corupt sexual elevele minore, ci și tolerarea abuzului sexual și ascunderea adevărului atunci când acesta afectează reputația școlii și interesul personal al profesorilor. 

Citeste si: O nouă lovitură pentru șoferii români. Sancțiunea intră în vigoare din 27 aprilie

Profesorul lucra din anul 2012 la Colegiul Tehnic “Simion Mehedinți”. Necăsătorit și fără copii, acesta prefera să-și petreacă timpul în special cu elevii cazați în internat. În imagini de pe rețelele sociale, bărbatul poate fi văzut prin fast-food-uri, înconjurat de adolescenți de 16-17 ani, la concursuri școlare sau la diferite serbări.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si