Close sidebar
Close sidebar

Un profesor din Indonezia, găsit vinovat de viol, a primit închisoare pe viață

Un tribunal din Indonezia a condamnat marți la închisoare pe viață un profesor care a violat 13 eleve.

Diana Puiu,

Un profesor din Indonezia, găsit vinovat de viol, a primit închisoare pe viață

[Sursa foto: primatv.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un profesor din Indonezia a primit pedeapsa maximă pentru că a fost găsit vinovat de viol repetat. Acest caz aduce în vedere problema abuzurilor sexuale ce au loc în unele școli confesionale din arhipelagul sud-est-asiatic.

Citeste si: VIDEO- Anchetă la o grădiniță din Suceava. O educatoare de 52 de ani este acuzată că ar fi agresat sexual trei fetițe

Profesorul ar fi fost găsit vinovat pentru violul a 13 adolescente

Herry Wirawan, în vârstă de 36 de ani, a fost găsit vinovat în cazul de viol asupra a 13 adolescente minore, care au născut ulterior.

Victimele profeneau din familii sărace și trăiau în pensionatul islamic. Conform tribunalului din Bandung, abuzurile s-au petrecut pe o perioadă de cinci ani.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Individul din Iași care a abuzat 4 tinere și a încercat să atace și o a cincea femeie a primit o sentință record din partea magistraților

Autoritățile au fost anunțate de părinții unei fete care a rămas însărcinată

Autoritățile au fost sesizate abia anul trecut, când o elevă a rămas însărcinată, iar părinții ei au depus plângere la poliție. Judecătorii au precizat că victimele vor fi despăgubite de autorități. În Indonezia, cea mai mare țară mulusmană din lume, funcționează aproximativ 25.000 de pensionate islamice, în care studiază și trăiesc aproape cinci milioane de tineri.

Citeste si: Caz șocant la o școală de dans. Un renumit coregraf a infectat un adolescent cu HIV

Un caz asemănător, anchetat la Suceava

Un caz asemănător a fost anchetat în Suceava, la începutul acestui an, unde un profesor și o educatoare au fost arestați timp de 30 de zile, după ce au fost acuzați că ar fi făcut avansuri sexuale unei eleve de 14 ani.
Profesorul reținut are 59 de ani, iar educatoarea 52. Printre elevele profesorului de biologie se află şi această fată de 14 ani. Profesorul i-a făcut avansuri, apoi a abordat-o în curtea unităţii de învăţământ pentru a o determina să întreţină cu el relaţii sexuale.

Citeste si: VIDEO| Caz șocant în Mehedinți: O adolescentă de 17 ani, violată și arsă de vie

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI