Close sidebar
Close sidebar

Un profesor din Vâlcea a fost pus sub control judiciar după ce ar fi comis mai multe acte de natură sexuală împotriva unei eleve

Autoritățile din Vâlcea au hotărât ca un profesor să fie pus sub control judiciar după ce ar fi comis mai multe acte de natură sexuală împotriva unei eleve. Acesta nu are voie să se apropie de fată sau de familia ei.

Diana Bostan,

Sală de clasă

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Eleva ar fi învățat la unitatea de învăţământ unde era angajat cadrul didactic. Profesorul a fost pus sub control judiciar.

Un profesor din Vâlcea a fost pus sub control judiciar după ce ar fi comis mai multe acte de natură sexuală împotriva unei eleve

Totul s-ar fi petrecut la o unitate şcolară din comuna Prundeni, iar profesorul ar fi comis mai multe acte de natură sexuală, împotriva unei minore.

Citește și: VIDEO| Caz dramatic în Vâlcea! O adolescentă a fost drogată și agresată sexual de patru colege

Bărbatul nu are voie să meargă la unitatea şcolară, în curtea acesteia sau în sediul unităţii şcolare, să nu se apropie de eleva respectivă sau de membrii familiei acesteia şi de martorii audiaţi în cauză, la o distanţă mai mica de 50 de metri, şi să nu comunice cu aceştia direct sau indirect pe nicio cale; să nu exercite calitatea de profesor, meserie/profesie în exercitarea căreia a săvârşit faptele. 

Caz de agresiune sexuală la Craiova. Suspectul a fost reținut

Un bărbat a fost reținut după ce ar fi agresat sexual o tânără în vârstă de 23 de ani, pe o stradă din Craiova.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Trump, vinovat de agresiune sexuală

Suspectul este un bărbat în vârstă de 36 de ani, care a fost deja reținut de către polițiștii doljeni.

Tânăra este cea care a alertat autoritățile și le-a povestit că în timp ce se deplasa pe o stradă din Craiova, un necunoscut a atins-o în zona intimă.

Citește și: EXCLUSIV: Certificatul de virginitate, eliminat oficial în România/ Ana Măiță: ”Acest certificat trebuia eliminat încă din 1989”

Suspectul în vârstă de 36 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru agresiune sexuală, urmând să fie prezentat, marţi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI