Acesta  a ajuns la spital cu urechea rupta si un hematom la cap, dupa o corectie dura aplicata de maistrul sau, dupa ce elevul l-a injurat pe acesta, scrie vremeanoua.ro.

Cand a vazut ca minorul sangereaza puternic a sunat la 112 si a cerut sprijinul unei ambulante. Baiatul a fost preluat de medici si transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, sectia Pediatrie, unde a fost supus unor investigatii medicale amanuntite.

Cadrele medicale au decis ca urechea ii va fi cusuta la loc.
Un profesor din Vaslui i-a rupt urechea unul elev. Momentul care a declansat conflictul
La un moment dat, elevul a scapat un cancioc cu mortar pe jos, in atelierul unde exersau, iar maistrul i-a reprosat baitului ca nu e atent si ca imprastie cimentul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă- wowbiz.ro

Elevul, fara sa stea pe ganduri, l-a injurat pe dascal: “Da’ ce p**a mea, numai pe mine ma vezi?!”. Acesta a fost momentul cand maistrul a vazut negru in fata ochilor si l-a tras brutal de ureche pe minor, scrie vremeanoua.

In acest caz, politistii au deschis un dosar penal si fac cercetari pentru a stabili, cu exactitate, imprejurarile in care a avut loc incidentul.

Sursa foto: vremeanoua.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si