Close sidebar
Close sidebar

Un profesor din Vaslui i-a rupt urechea unui elev de 15 ani, dupa ce acesta l-a injurat

Un profesor din Vaslui i-a rupt urechea unul elev. Emanuel Calin, in varsta de 15 ani, elev la Liceul Tehnologic “Ion Mincu” din Vaslui, a trecut prin momente groaznice, astazi, in timpul orelor de practica la care participa.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Acesta  a ajuns la spital cu urechea rupta si un hematom la cap, dupa o corectie dura aplicata de maistrul sau, dupa ce elevul l-a injurat pe acesta, scrie vremeanoua.ro.

Cand a vazut ca minorul sangereaza puternic a sunat la 112 si a cerut sprijinul unei ambulante. Baiatul a fost preluat de medici si transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, sectia Pediatrie, unde a fost supus unor investigatii medicale amanuntite. Cadrele medicale au decis ca urechea ii va fi cusuta la loc.
Un profesor din Vaslui i-a rupt urechea unul elev. Momentul care a declansat conflictul
La un moment dat, elevul a scapat un cancioc cu mortar pe jos, in atelierul unde exersau, iar maistrul i-a reprosat baitului ca nu e atent si ca imprastie cimentul.

Citeste si: „M-a împietrit de tot durerea ta…” Un tânăr de 18 ani și-a pierdut viața în timp ce se întorcea de la muncă- kanald.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat aflat într-un bar s-a dus la toaletă și nu s-a mai întors. Familia lui a aflat abia după 57 de ani ce s-a întâmplat cu el- antena3.ro

Elevul, fara sa stea pe ganduri, l-a injurat pe dascal: “Da’ ce p**a mea, numai pe mine ma vezi?!”. Acesta a fost momentul cand maistrul a vazut negru in fata ochilor si l-a tras brutal de ureche pe minor, scrie vremeanoua.

In acest caz, politistii au deschis un dosar penal si fac cercetari pentru a stabili, cu exactitate, imprejurarile in care a avut loc incidentul.

Sursa foto: vremeanoua.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI