Close sidebar
Close sidebar

Un profesor rănit în atacul armat din Texas a transmis un mesaj polițiștilor: „Sunt laşi. Nu au făcut nimic pentru comunitatea noastră. Nu-i voi ierta niciodată”

Atacul armat de la o școală din Texas, transformat în Masacru, a lăsat multe familii îndurerate, dar și multă revoltă. Un profesor rănit în atacul din Uvalde, Texas, a numit poliţiştii implicaţi drept ”laşi” pentru că au întârziat să ia măsuri, scrie ABC News.

Laura Macovei,

Un profesor rănit în atacul armat din Texas a transmis un mesaj polițiștilor: „Sunt laşi. Nu au făcut nimic pentru comunitatea noastră. Nu-i voi ierta niciodată”

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Când totul ar fi putut fi o zi normală de școală, la ora 11.30 avea să se schimbe totul, devenind cea mai sumbră zi de școală din viața unui elev și a unui cadru didactic. 

Profesorul Reyes a spus că a auzit o bubuitură. Nesigur de ce era, le-a spus elevilor să se ascundă sub bănci, exact aşa cum exersaseră.

Bărbatul susţine că regretă enorm pierderea copiilor resimţită de fiecare părinte în parte, însă el a pierdut 11 în ziua aceea, nu unul singur, ci, spune el, ”toţi deodată”.

Reyes a spus că a auzit ofiţeri apropiindu-se de sala de clasă pe hol de trei ori, dar nu au intrat.

Copiii s-au rugat de polițiști să intervină, susține Reyes

Unul dintre elevi i-a strigat pe poliţişti şi i-a rugat să intervină, însă a fost în zadar.

Domnule ofiţer, suntem aici. Suntem aici... Dar (poliţia) plecase deja ”, a mărturisit bărbatul.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Alt atac armat în SUA, la două săptămâni de la tragedia din Texas

”Şi apoi (omul înarmat) s-a ridicat din spatele catedrei şi a mers (la copil) şi a început din nou să împuşte”, a continuat Reyes.

Au trecut şaptezeci şi şapte de minute de când bărbatul înarmat a intrat în şcoală până când ofiţerii au spart uşa şi l-au ucis, susţine profesorul.

„Le-a luat mult timp să intre... Nu-i voi ierta niciodată”

Sunt laşi. Au stat pur şi simplu acolo şi nu au făcut nimic pentru comunitatea noastră. Le-a luat mult timp să intre... Nu-i voi ierta niciodată”, a subliniat el.

Profesorul a fost împuşcat, apoi s-a prefăcut inconştient, însă atacatorul l-a mai împuşcat o dată, glonţul străpungându-i spatele şi perforându-i unul dintre plămâni. În timp ce stătea întins lângă catedră, a auzit poliţia care intrase în şcoală la doar câteva minute după atacator, însă, după spusele sale, a durat mai mult de o oră până când poliţia a luat cu asalt sala de clasă şi a ucis atacatorul.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Un nou masacru în SUA. Un bărbat a intrat cu două arme într-un spital din Oklahoma. Cel puțin 5 morți și 10 răniți

”M-am rugat şi m-am rugat să nu îl aud pe niciunul dintre elevii mei vorbind ”, a spus el, adăugând că pierduse noţiunea timpului, singurul lucru pe care îl simţea era că sângele era precum o ”clepsidră”.

În cele 14 zile de la atac, Reyes a spus că a suferit cinci intervenţii chirurgicale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI