Bărbatul era profesor de tehnologie. A ales să își curme viața într-un mod tragic, împușcându-se cu arma de vânătoare pe care o deținea, într-o pădure dintre două localități, din județul Botoșani.

O colegă a raportat dispariția bărbatului

Trupul profesorului de tehnologie, în vârstă de 51 de ani, a fost găsit miercuri, în pădurea aflată între două localități din județul Botoșani, după ce o colegă a alertat autoritățile.

Un profesor s-a împușcat mortal cu arma de vânătoare

Un profesor s-a împușcat mortal cu arma de vânătoare

[Sursa foto: monitorulbt.ro]

Colega profesorului de tehnologie mergea spre liceu când a văzut mașina bărbatului parcată în dreptul pădurii. La amiază, la întoarcerea de la liceu, colega profesorului a observat mașina parcată în același loc și, alarmată de absența acestuia de la liceu, a alertat autoritățile.

La fața locului au ajuns autoritățile care au găsit trupul bărbatului în pădure. Din păcate, au constat decesul profesorului.

Se pare că acesta a parcat mașina, a mers câțiva pași în pădure, după care ș-a împușcat mortal cu arma de vânătoare pe care o deținea. Arma de vânătoare se afla lângă trupul neînsuflețit al bărbatului, potrivit monitorulbt.ro.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Pasager aruncat de pe feribot, acuzații de crimă. Victima avea bilet valid și voia să ajungă acasă

Deținea legal o armă de vânătoare

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a concluzionat că bărbatul în vârstă de 51 de ani, profesor de tehnologie, deținea legal o armă de vânătoare.

"Astăzi, în jurul orei 14:00, am fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că pe marginea drumului național D.N.

29 C, la ieșirea din localitatea Cucorăni, a fost găsită o persoană inconștientă.

Bărbatul, profesor de tehnologie, s-a împușcat cu arma de vânătoare, iar trupul neînsuflețit al acestuia a fost găsit într-o pădure din Botoșani.

Bărbatul, profesor de tehnologie, s-a împușcat cu arma de vânătoare, iar trupul neînsuflețit al acestuia a fost găsit într-o pădure din Botoșani.

[Sursa foto: monitorulbt.ro]

În urma deplasării la fața locului a fost identificat un bărbat, de 51 de ani, din municipiul Botoșani, care prezenta o plagă prin împușcare, în zona pieptului, iar în proximitatea acestuia se afla o armă de vânătoare.

Echipajul medical solicitat să intervină a constatat decesul bărbatului.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Ulterior, s-a stabilit faptul că acesta este deținător legal de armă de vânătoare.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani", a declarat Delia Neniscu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

Citește și: VIDEO- Trei oameni și-au pierdut viața după ce un Duster a fost spulberat de tren, la Buzău. Șoferul, singurul supraviețuitor „Am dat cu trenul peste el”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si