Proiectil explozibil de 120 mm a fost descoperit în zona aeroportului din Oradea. Munția provine din timpul celui de-al Doilea Război Mondial și a fost găsită neexplodată. Activitatea la terminalul Cargo al aeroportului a fost suspendată timp de câteva ore.  

Citeste si: Două bombe de aviație au fost găsite pe un șantier din Timișoara

Două bombe de aviație au fost găsite pe un șantier din Timișoara

Două bombe de aviație, fiecare cântărind 50 de kilograme, au fost descoperite pe un șantierul de sud a municipiului Timișoara.

Având în vedere complexitatea intervenţiei, întregul echipaj pirotehnic, format dintr-un ofiţer şi 3 subofiţeri, din cadrul ISU Timiş s-au deplasat în grabă la faţa locului”, transmite ISU Timiş.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si:  Alarmă cu bombă la un post de radio din Capitală. Mai multe persoane au fost evacuate

Cele două bombe urmează să fie ditruse

„Datorită dotărilor speciale de pe noua autospecială pirotehnică, elementele de muniţie au fost manipulate cu grijă şi transportate în siguranţă la locul de depozitare, urmând a fi distruse”, mai transmite ISU Timiş.

Citeste si:  O bombă neexplodată a fost găsită în curtea unei grădinițe din Reșița

Bombă găsită în curtea unei grădinițe

O echipă pirotehnică a fost solicitată în cursul zilei de 5 aprilie, la o grădiniță din Reșița, unde a fost găsită o bombă neexplodată.

Citeste si:  SRI intervine în urma unui apel la 112. O valiză în apropierea vămii Giurgiu este suspectă

Autoritățile ajunșe la fața locului spun că este vorba despre o bombă de aruncător artilerie, cu un calibru de 120 mm. Anterior acestui incident, pirotehniștii au intervenit în localitatea Moldova Nouă, unde, în timpul executării unor săpături executate de lucrători ai primăriei s-a găsit un   proiectil perforant  . 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si