Aflat in calea jandarmilor, un protestatar s-a ales cu piciorul gaurit si plin de sange. Jandarmeria a fost acuzata ca, la protestele de sambata seara din Piata Victoriei, a actionat violent, cu tunuri cu apa si gaze lacrimogene, peste 400 de oameni fiind internati la spital.

Un protestatar s-a ales cu piciorul gaurit si plin de sange:   "Jandarmeria 1- Nick 0”

Nick, un barbat care a fost la proteste, a postat o fotografie socanta, cu piciorul gaurit si plin de sange, in timp ce il dezinfecta. El sustine ca a fost atacat, de catre jandarmi, cu o petarda cu fosfor. „Nu ca-mi doream foarte tare, dar am aflat ce efect are o petarda cu fosfor pe picioarele goale. Jandarmeria 1- Nick 0”, a dezvaluit Nick.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Un protestatar s-a ales cu piciorul gaurit si plin de sange:   „Esti chiar tu? Nu pot sa cred asta!"

Sambata seara, un protestatar s-a ales cu piciorul gaurit si plin de sange. „Esti chiar tu? Nu pot sa cred asta! Mai baga si niste fier- e cam prea rosu sangele ala”, i-a transmis un prieten lui Nick.

„Cred ca e culoarea gresita de la fosfor sau ceva care miroase similar si care se scurge din ranile mai mari de azi-dimineata...”, a explicat Nick.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si