Close sidebar
Close sidebar

Un protestatar s-a ales cu piciorul gaurit si plin de sange dupa ce jandarmii l-au atacat: „Am aflat ce efect are o petarda cu fosfor pe picioarele goale”

In urma evenimentelor de sambata seara, din Piata Victoriei, un protestatar s-a ales cu piciorul gaurit si plin de sange.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Aflat in calea jandarmilor, un protestatar s-a ales cu piciorul gaurit si plin de sange. Jandarmeria a fost acuzata ca, la protestele de sambata seara din Piata Victoriei, a actionat violent, cu tunuri cu apa si gaze lacrimogene, peste 400 de oameni fiind internati la spital.

Un protestatar s-a ales cu piciorul gaurit si plin de sange:   "Jandarmeria 1- Nick 0”

Nick, un barbat care a fost la proteste, a postat o fotografie socanta, cu piciorul gaurit si plin de sange, in timp ce il dezinfecta. El sustine ca a fost atacat, de catre jandarmi, cu o petarda cu fosfor. „Nu ca-mi doream foarte tare, dar am aflat ce efect are o petarda cu fosfor pe picioarele goale. Jandarmeria 1- Nick 0”, a dezvaluit Nick.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Un protestatar s-a ales cu piciorul gaurit si plin de sange:   „Esti chiar tu? Nu pot sa cred asta!"

Sambata seara, un protestatar s-a ales cu piciorul gaurit si plin de sange.

„Esti chiar tu? Nu pot sa cred asta! Mai baga si niste fier- e cam prea rosu sangele ala”, i-a transmis un prieten lui Nick. „Cred ca e culoarea gresita de la fosfor sau ceva care miroase similar si care se scurge din ranile mai mari de azi-dimineata...”, a explicat Nick.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI