Un medic a fost descoperit spânzurat în biroul său. Bărbatul a ajuns, marţi la prânz, la serviciu, iar colegii săi afirmă că bărbatul nu i-a salutat. Acesta s-a închis, apoi în birou. Mai multe persoane erau programate la consultație la psiholog, însă era de negăsit. Angajata de la recepția centrului l-a sunat de mai multe ori, însă fără rezultat.

Citeste si: Caz șocant. O fostă gimnastă și-a aruncat bebelușul la gunoi

Moartea șocantă a unui psiholog din Iași

Psihologul a fost descoperit de un coleg dintr-un cabinet alăturat. O ambulanță SMURD a ajuns la fața locului, însă bărbatul era mort deja. Conform colegilor bărbatului, psihologul a fost afectat în ultima perioadă de problemele de sănătate ale unuia dintre copiii săi.

Citeste si: Polițist de 37 de ani, găsit mort în mașină

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

un psiholog din iași s-a sinucis în birou
Un psiholog din Iași s-a sinucis.[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Crimă șocantă la Ploiești. O fată de 17 ani, găsită moartă într-o clădire abandonată

Mai mulţi poliţişti şi procurori s-au deplasat la Centrul de Sănătate Mintală din cadrul Institutului de Psihiatrie Socola din Iaşi şi au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele pentru care bărbatul a recurs la gestul suicidar.

Citeste si: Băiat de 5 ani, împușcat mortal de fratele de 8 ani în timp ce se aflau la un picnic cu părinții. Arma aparținea unui angajat de la ocolul silvic

Citeste si: Cine este tânăra găsită spânzurată în dulap? Avea doar 20 de ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si