Close sidebar
Close sidebar

Un pui de pisică a căzut într-o fântână adâncă de 25 de metri, fiind salvat de pompierii din Braşov - VIDEO

Un pui de pisică a căzut, marţi, într-o fântână adâncă de 25 de metri, fiind salvat de pompierii din Braşov. Spaţiul îngust nu le-a permis pompierilor să folosească aparatul de respirat, operaţiunea de salvare fiind dificilă.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

”Pisicul explorator a căzut într-o fântână cu adâncimea de 25 de metri. Alertat de zgomotele felinei, un localnic a sunat la 112 pentru a solicita sprijinul pompierilor”, a transmis, marţi, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Citeste si: Peste o sută de gospodării din Ialomiţa, afectate în urma unei ploi torenţiale

Sursa citată a precizat că salvatorii ISU Braşov s-au deplasat în localitatea Dumbrăviţa cu toate echipamentele necesare pentru o misiune de salvare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Presiuni asupra lui Trump pentru a-şi anula mitingul electoral de la Tulsa

”Diametrul mic al puţului, precum şi adâncimea mare la care se afla animalul au făcut ca acţiunea să fie foarte dificilă. Soluţia a fost una singură: un pompier a coborât cu troliul şi a recuperat motanul”, a mai transmis sursa citată.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Braşov au precizat că spaţiul îngust nu le-a permis pompierilor să folosească aparatul de respirat.

Citeste si: Guvernul se reuneşte astăzi pentru a adopta hotărârea de prelungire a stării de alertă, care trebuie apoi încuviinţată de Parlament

Pisicul a primit numele Tom şi va fi adoptat de pompierii din Braşov.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI