O bucureșteancă a fost agresată fizic prin mai multe lovituri violente. Aceasta a fost bătută chiar de vecinul ei, pe motiv că i-ar fi luat locul de parcare. Femeia are acum nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale. Aceasta a depus deja plângere pentru loviri și alte violențe.

Citeste si: Mii de șoferi din București nu vor mai avea parcare gratuită, începând cu anul viitor. Cine este vizat

Locurile de parcare din București încep să devină o problemă. Mii de șoferi nu vor mai avea parcarea gratuită. Mai mult de 30.000 de șoferi de mașini hibrid din  București  vor fi nevoiți să își găsească locuri de parcare, în schimbul unor sume de bani. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Caz șocant! Un bărbat și-a vândut traficanților de carne vie fiica și soția pentru a scăpa de datorii

Așadar, cei care conduc mașini hibrid mai au la dispoziție foarte puțin timp pentru a se bucur de parcarea gratuită, mai exact, până la finalul anului curent.

Regulile ar urma să se schimbe din 2023

Regulile ar urma să se schimbe de la 1 ianuarie, iar singurii care vor beneficia de gratuitate la locurile de parcare sunt șoferii care conduc mașini full electric, se specifică la un post cunoscut de televiziune.

Citeste si: Crimă ca în filme: Un bărbat înjunghiat de ginere a murit în timp ce încerca să fugă cu mașina

Totuși, există și șoferi care dețin 2 tipuri de mașini.

Este și cazul unei cetățene, care conduce atât mașină hibrid, cât și electrică.  Aceasta a găsit soluția la problema care i-ar putea speria pe românii care conduc mașini hibrid. Totuși, aceasta anticipează noi schimbări chiar și după regulile ce vor intra în vigoare de la 1 ianuarie.

Citeste si:  Tariful la taxi va fi minimum 5 lei/km. În ce oraș s-a luat această decizie

„Vom plăti parcarea. Măcar cu una pot avea parcare gratuită. Era de aşteptat şi peste un an bănuiesc că nici cele electrice nu vor mai fi full parcare gratuit", a precizat femeia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si