Un incendiu violent a izbucnit marți, 12 iulie, pe un câmp situat între localitățile Năvodari și Lumina din județul Constanța. 

Citeste si: Incendiu de vegetație în Olt. 11 hectare de teren au fost mistuite de flăcări

Incendiu violent de vegetație, între Năvodari și Lumina

Pompierii au fost alertați și s-au deplasat la fața locului cu patru autospeciale cu apă și spumă și o cisternă.

Acțiunea pompierilor este în plină desfășurare, mai ales că vorbim despre o suprafață mare de teren care este afectată, mai exact 5.000 de metri pătrați.

Citeste si: Un incendiu de vegetație a cuprins zeci de hectare de pădure

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Salvatorii spun că în apropiere sunt și case, însă nu există pericolul ca incendiul să se extindă și în zona locuințelor. 

Incendiu de vegetație în Olt. 11 hectare de teren au fost mistuite de flăcări

Seara trecută, localitatea Curtișoara din județul Olt a fost greu încercată de un incendiu puternic, care a cuprins o suprafață de 11 hectare și a afectat un lan de grâu. 

”Pompierii Detaşamentului Slatina au inervenit cu două autospeciale de stingere şi un autocamion, dotat cu bazin cu apă, în comuna Curtişoara, pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la grâu, vegetaţie uscată şi mărăciniş. 

La locul evenimentului a acţionat şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Curtişoara”, a fost comunicatul emis de reprezentanții ISU Olt.

Citeste si: Incendiu puternic lângă Capitală. Au ars în jur de 30.000 de metri pătrați


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si